Eldrivna lätta lastbilar och arbetsfordon i Mälardalen

Försäljningsdistrikt Mälardalen

Eldrivna lätta lastbilar och arbetsfordon i Mälardalen

Vi på E-TRON AB är en svensk distributör av eldrivna lätta lastbilar, flakbilar, skåpfordon samt arbetsfordon. Våra fordon används i huvudsak inom park- och gatuförvaltning, paket- och livsmedelsdistribution, fastighetsskötsel samt som servicefordon inom industrin.

Företaget grundades 1993 och vi arbetar med försäljning och service över hela landet. Våra kunder återfinns inom stat, kommun, landsting och privata företag. I mälardalsområdet som omfattar Västerås, Södertälje, Eskilstuna, Enköping, Strängnäs, Köping, Kungsör och Arboga är bland annat Eskilstuna Kommun, HSB Södermanland, Strängnäs Kommun några av våra befintliga kunder.

Våra eldrivna fordon efter kategori

Läs gärna mer om våra olika eldrivna arbetsfordon för följande verksamhetsområden

Rikstäckande service

Vårt rikstäckande servicenätverk består idag av ca. 130 ackrediterade servicetekniker över hela landet. Samtliga tekniker har tillgång till fullt utrustade servicebilar med diagnosverktyg för service/feldiagnos på plats hos kund. För avtalskunder i Västerås, Södertälje, Eskilstuna, Enköping, Strängnäs, Köping, Kungsör och Arboga kan vi även åtaga oss att utföra service och reparationer av kundens totala elfordonsflotta. Vi har erfarenhet av i stort sett alla förekommande elfordonsmärken på marknaden.

Kontaktperson försäljning Mälardalen

Daniel Emmendörfer, Försäljningsansvarig
E-post: daniel@etron.se
Mobil: 070-720 73 44