Arbeta med elfordon. Vi söker servicetekniker

Arbeta på E-tron

Självgående Servicetekniker till E-Tron AB

E-Tron AB är ett service- och försäljningsföretag inom elfordonsbranschen som ständigt utvecklas och växer organiskt. Företaget har 12 anställda och omsätter idag 37 miljoner. Vi har lojala kunder och serviceavtal på drygt 500 fordon i Storstockholm med bl.a. PostNord, bostadsföretag, industrier och kyrkogårdar som våra främsta kunder. Vi känner starkt för miljön och arbetar genomgående med hållbar utveckling, och tror att eldrivna fordon är en viktig pusselbit för ett klimatsmart samhälle.

Vi behöver nu stärka upp vårt team med ytterligare en servicetekniker.

Som servicetekniker hos oss har du tillgång till servicebil, egna verktyg och en egen arbetsyta i verkstaden med fordonslyft. Många reparationer och service utförs på plats hos kund. Till stor del kommer du att arbeta självständigt efter devisen: stor frihet under eget ansvar. Populärt för tjänsten är variationen med att arbeta ute hos kund och inne på vår verkstad.

Vi ser våra medarbetare som den viktigaste resursen i företaget och vår strävan är att du vill utvecklas och ska trivas hos oss. Vi är måna om en bra stämning på arbetsplatsen så att alla ska trivas.

I rollen som självgående Servicetekniker kommer du bland annat:

  • Utföra felsökning, service och reparationer av mindre eldrivna arbetsfordon. Både ute hos kund och på plats hemma i verkstaden
  • Utrusta nya fordon med kundanpassade påbyggnader inför försäljning
  • Ansvara för att hålla ordning och reda i verkstaden
  • Ha mycket kundkontakt och agera ansiktet utåt för företaget och våra produkter
  • Dokumentera ditt arbete löpande

Du kommer att ha en omväxlande vardag där du exempelvis arbetar med enklare service ute hos kund på förmiddagen för att sedan komma in till verkstaden och arbeta med andra reparationer på eftermiddagen.

Tillsammans med fordonstillverkare i Spanien har vi utvecklat PRO Litium. En serie 100% elektriska arbetsfordon och transportfordon för den nordiska marknaden med fokus på arbetsmiljö, säkerhet och hållbarhet. Som servicetekniker får du utbildning för detta fordon samt övriga elfordon vi arbetar med.

Krav:

  • 3 års erfarenhet som fordonsmekaniker/ truckmekaniker eller fordonsteknisk utbildning
  • B – Körkort
  • God datorvana – då både felsökning & rapportering sker via dator
  • Svenska i tal och skrift – eftersom du kommer ha daglig kundkontakt och ska dokumentera ditt arbete löpande

Vi söker dig som:

Har hög social kompetens – eftersom du kommer ha affärskritiska interaktioner med kunder dagligen, du ska helt enkelt vara E-Trons ansikte utåt.

Är självgående – eftersom du kommer ha mycket ansvar & frihet är det viktigt att du själv kan driva ditt arbete framåt och ta del i planeringen av din arbetsdag.

Besitter egenskaper vi värderar högt: en positiv livssyn, lojalitet mot företaget och dina arbetskamrater samt att du ser alla kunder som en tillgång.

Övrigt:
Start: Omgående
Arbetstider: mån- torsdag: 7- 16 fre: 7- 15.
Placering: Du utgår varje dag från verkstaden i Tumba, men kommer att arbeta både ute hos kund och hemma på verkstaden.
Anställningsform: Heltid tillsvidare, 6 månaders provanställning.
Samtliga anställda erbjuds tjänstepension och försäkringar i Fora.

Ansökan tas ENDAST emot via e-post: arbete@etron.se

Låter detta som en spännande utmaning för dig? Då ser vi fram emot just din ansökan.