Eldrivna lätta lastbilar och arbetsfordon i Göteborg

Försäljningsdistrikt Göteborg

Eldrivna lätta lastbilar och arbetsfordon i Göteborg

Vi på E-TRON AB är en svensk distributör av eldrivna lätta lastbilar, flakbilar, skåpfordon samt arbetsfordon. Våra fordon används i huvudsak inom park- och gatuförvaltning, paket- och livsmedelsdistribution, fastighetsskötsel samt som servicefordon inom industrin.

Företaget grundades 1993 och vi arbetar med försäljning och service över hela landet. Våra kunder återfinns inom stat, kommun, landsting och privata företag. I Göteborgsområdet är bland annat Bostads AB Poseidon, Göteborgs Stad, Ragnsells, Svenska kyrkan och Familjebostäder i Göteborg några av våra befintliga kunder.

Våra eldrivna fordon efter kategori

Läs gärna mer om våra olika eldrivna arbetsfordon för följande verksamhetsområden

Rikstäckande service

Vårt rikstäckande servicenätverk består idag av ca. 130 ackrediterade servicetekniker över hela landet. Samtliga tekniker har tillgång till fullt utrustade servicebilar med diagnosverktyg för service/feldiagnos på plats hos kund. För avtalskunder i Göteborg kan vi även åtaga oss att utföra service och reparationer av kundens totala elfordonsflotta. Vi har erfarenhet av i stort sett alla förekommande elfordonsmärken på marknaden.

Kontaktperson försäljning Göteborg

Daniel Emmendörfer, Försäljningsansvarig
E-post: daniel@etron.se
Mobil: 070-720 73 44