Nya elfordon från PRO Litium och Addax

Nya elfordon

100% elektriskt – Bra både för miljön och ekonomin

Eldrivna arbetsfordon. På riktigt.

Våra eldrivna arbetsfordon är byggda från grunden som arbetsfordon. De är skapade för den nordiska marknaden med fokus på arbetsmiljö, säkerhet och hållbarhet. Vi på E-TRON har arbetat professionellt med elfordon sedan 1993 och har vår bakgrund i eftermarknaden med service och reparationer. Vi är bland annat rikstäckande servicepartner för PostNords elfordon.

Våra elfordon är framtagna i tätt samarbete med fordonstillverkare och rymmer all vår samlade kunskap för att kunna erbjuda er de bästa eldrivna arbetsfordonen på marknaden idag.

Samtliga fordon har servostyrning, underhållsfria litiumbatterier, skivbromsar runt om, eluppvärmd framruta, kraftiga chassin och hög last- och dragkapacitet som standard. Samtliga modeller kan levereras med tillämpningar som skåp, flak med hydraulisk tipp m.m.

Läs mer

Exempelkund:

Vill ni ha hjälp och rådgivning? Vi har arbetat med eldrivna arbetsfordon sedan 1993 och hjälper er gärna att hitta rätt fordon och tillbehör för just er verksamhet. Slå oss en signal på 08-531 846 17 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er.


Vänligen fyll i alla obligatoriska fält.

Skicka

Skickar...

Tack, nu är det skickat! Vi återkommer så snart vi kan.

Något gick fel. Prova igen senare.