Våra eldrivna arbetsfordon och elfordon

Nya elfordon

100% elektriska arbetsfordon för distribution, gata & park, fastighetsskötsel och service

Tysta • Fossilfria • Ekonomiska – Våra elektriska arbetsfordon är konstruerade från grunden för att verka i en professionell miljö. Fordonen har starka, kraftiga chassin, motorer med högt vridmoment, hög last- och dragvikt och är utrustade med bilkomponenter. Samtliga modeller kan beställas med flak, skåp eller annan påbyggnad. Våra fordon är skapade för den nordiska marknaden med fokus på arbetsmiljö, säkerhet och hållbarhet.

Vi på E-TRON AB har arbetat professionellt med elektriska arbetsfordon sedan 1993 och har vår bakgrund i eftermarknad med service och reparationer. Med andra ord vet vi hur ett bra eldrivet arbetsfordon ska vara byggt. Vi har dessutom fått förtroendet att vara rikstäckande servicepartner för PostNords elfordon.

Våra arbetsfordon är framtagna i tätt samarbete med fordonstillverkare och rymmer all vår samlade kunskap för att kunna erbjuda er de bästa eldrivna arbetsfordonen på marknaden idag.

Samtliga fordon har servostyrning, underhållsfria litiumbatterier, skivbroms runt om, eluppvärmd framruta, kraftiga chassin och hög last- och dragkapacitet som standard.

Läs mer

RAMAVTAL

Vill ni ha hjälp och rådgivning? Vi har arbetat med eldrivna arbetsfordon sedan 1993 och hjälper er gärna att hitta rätt fordon och tillbehör för just er verksamhet. Slå oss en signal på 08-531 846 17 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er.

OBS! Vi arbetar i dagsläget endast med företag, ej privatpersoner.


Vänligen fyll i alla obligatoriska fält.

Skicka

Skickar...

Tack, nu är det skickat! Vi återkommer så snart vi kan.

Något gick fel. Prova igen senare.