Elfordon för Last mile, paketdistribution och matkassar

Distribution / Last Mile

Våra eldrivna transportfordon för distribution och Last mile

Elektriska transportfordon är framtiden för paketdistribution och last mile-leveranser. Våra eldrivna fordon har stor lastkapacitet, hög framkomlighet och kan utrustas med isolerade väggar och kylaggregat. Perfekt för att hantera de flesta transportbehoven i stadsmiljö.

Offentlig sektor kan ropa av våra fordon via ramavtal på HBV och Adda (f.d. SKL Kommentus).

Vid utvecklingen av våra eldrivna transportfordon har vi lagt stor vikt vid arbetsmiljö, säkerhet och hållbarhet. Detta är viktiga faktorer för att säkerställa att våra fordon är lämpliga för professionella användare och att de uppfyller de höga kraven som ställs på transportfordon i dag.

Samtliga våra fordon har servostyrning, underhållsfria litiumbatterier, skivbromsar runt om, eluppvärmd framruta, kraftiga chassin och hög last- och dragkapacitet som standard. Detta gör dem till ett robust och pålitligt val för krävande arbetsuppgifter. Samtliga modeller kan levereras med tillämpningar som skåp, flak med hydraulisk tipp m.m.

I en tid då hållbarhet och miljömedvetenhet är viktigare än någonsin är elektriska transportfordon ett klokt val. Våra fordon erbjuder en hållbar lösning för transportbehov med minimal miljöpåverkan. Dessutom har de låga driftskostnaderna gör dem till ett ekonomiskt fördelaktigt val jämfört med traditionella fordon.

Läs mer

RAMAVTAL

Vill ni ha hjälp och rådgivning? Vi har arbetat med eldrivna arbetsfordon sedan 1993 och hjälper er gärna att hitta rätt fordon och tillbehör för just er verksamhet. Slå oss en signal på 08-531 846 17 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er.

OBS! Vi arbetar i dagsläget endast med företag, ej privatpersoner.


Vänligen fyll i alla obligatoriska fält.

Skicka

Skickar...

Tack, nu är det skickat! Vi återkommer så snart vi kan.

Något gick fel. Prova igen senare.