Elfordon till Compass Group och Volvo

Compass Group valde PRO Litium 3300 VAN för mobil caféverksamhet på Volvo

Vi har fått glädjen att leverera vår eldrivna modell PRO Litium 3300 VAN till Compass Group för att användas som ett mobilt café inne på Volvos anrika fabrik i Köping.

PRO Litium 3300 VAN har skräddarsytts för att fungera som ett rullande café. Dess interiör är utformad med hyllor och lådor, optimerade för att hålla kaffe, smörgåsar och annat fikabröd både säkert och lättillgängligt. Personalen på Volvo kommer med andra ord att kunna njuta av färskt kaffe och smakrika smörgåsar direkt vid sin arbetsplats.

Den utsläppsfria och tysta driften av PRO Litium 3300 VAN är inte bara en fördel för miljön, utan den kan navigera både genom fabrikens lokaler och på utomhusområdet utan att störa den pågående verksamheten.

Leveransen av PRO Litium 3300 VAN till Compass Group visar hur elektriska fordon kan anpassas för specifika och kreativa användningsområden. Genom att välja ett fordon som är både utsläppsfritt och tyst, tar de ett aktivt steg mot att minska miljöpåverkan och skapa en mer hållbar framtid.

Publicerades: 11 december, 2023