Elfordon till Styrsö Hemservice

Styrsö Hemservice kör fossilfritt med PRO Litium Carrier

I den pittoreska och bilfria ön Styrsö, en pärla i Göteborgs skärgård, har Styrsö Hemservice tagit ett steg mot en grönare framtid. Företaget som tillhandahåller en rad tjänster för öns bofasta har köpt in vår eldrivna modell PRO Litium Carrier.

Styrsö Hemservice som erbjuder allt från vaktmästeri till sociala och praktiska tjänster åt öns äldre invånare står inför utmaningar givet öns geografi och regler om motorfordon. Med införskaffningen av PRO Litium Carrier har företaget tagit ett viktigt steg mot en effektivare och miljövänligare service.

PRO Litium Carrier är en perfekt lösning för Styrsös smala vägar. Med sin kompakta storlek – endast 125 cm bred och 250 cm lång – och minimala svängradie är den idealisk för smidiga transporter över ön. Det robusta chassit, helt byggt i aluminium och rostfritt stål, tillsammans med en kraftfull elmotor och underhållsfria litiumbatterier, garanterar både hållbarhet och pålitlighet.

Styrsös unika landskap och kultur är en sammansmältning av ö- och stadsliv, med dess fyra små samhällen som var och en bär på sin egen historia och karaktär. Från det gamla fiskeläget Tången med sina smala vägar till de historiska gårdarna i Byn, varje del av ön har sina egna speciella behov när det gäller service och underhåll.

I denna unika miljö där traditionella bilar är förbjudna och invånarna förlitar sig på lastmopeder och golfbilar representerar PRO Litium Carrier en modern och miljövänlig lösning. Styrsö Hemservice stärker sin roll som en viktig aktör i bevarandet av öns charm och dess miljö, samtidigt som de fortsätter att erbjuda värdefulla tjänster till dess invånare.

Publicerades: 29 januari, 2024