PRO Litium 3800 eldrivet arbetsfordon för bevattning 3

Vill du ha en offert eller mer information om detta fordon?

Ring oss på 08-531 846 17 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig omgående. Vi arbetar i dagsläget endast med företag, ej privatpersoner.


Skicka

Skickar...

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält.

Tack, nu är det skickat! Vi återkommer så snart vi kan.

Något gick fel. Prova igen senare.

PRO Litium bevattning – elfordon med bevattningsplattform på flaket

Vår plattformslösning för bevattning kan appliceras på våra modeller PRO Litium 3800 och PRO Litium Max. Plattformen är en borttagbar och lättmonterad lösning för bevattning där du själv väljer när fordonet ska användas som bevattningsfordon eller som vanligt arbetsfordon med flak.

Systemet består av en aluminiumtank som rymmer upp till 650 liter, eldriven pump och praktisk sladdvinda med bevattningsmunstycke. Allt kan snabbt och smidigt monteras vid behov, och gör att det eldrivna arbetsfordonet förvandlas till en helt mobil bevattningslösning väl lämpad för även större parker och grönområden.

Med fokus på ergonomi, stabilitet och säkerhet så är tanken lågmonterad vilket innebär att den inte påverkar fordonets vägegenskaper. Det innebär även att personsäkerheten är garanterad då det inte finns någon risk att vattnet i tanken sätts i rörelse i samband med framfart.

PRO Litium är ett smidigt och robust eldrivet arbetsfordon utvecklat i Sverige. Fordonet är byggd för nordiska förhållanden med fokus på säkerhet, hållbarhet och arbetsmiljö. Ett elfordon för professionellt bruk som vi utvecklat tillsammans med våra kunder och i nära samarbete med fordonstillverkare.

Topphastigheten ligger på 30 km/h vilket gör att den får framföras med AM-behörighet och/eller traktorkort. Det underlättar för personal utan B-körkort eller t ex yngre sommarjobbare att få framföra fordonet.

När bara det bästa är gott nog

PRO Litium har en stark motor, kraftigt chassi i rostfritt stål och aluminium med 10 års garanti, skivbroms runt om samt litiumbatteri som standard. Fordonet är skapat med utgångspunkt för ett dagligt användande i en professionell miljö. Därför har vi inte bara lagt stor vikt på fordonets kvalitet utan framförallt på förarens arbetsmiljö där standardutrustningen inkluderar servostyrning, komfortstolar, ställbar ratt och eluppvärmd fram- och bakruta som håller rutorna fria från imma och is.

Fleet management och fjärravläsning

PRO Litium är även utrustad med ett 4G-system som bland annat erbjuder möjlighet till Fleet management och direkthjälp från tekniker genom fjärravläsning av serviceåtgärder, vilket spar både tid och kostnad för brukaren vid problem som kan avhjälpas på distans.

Utformas efter er verksamhet

PRO Litium kan levereras med batteri och elmotor helt anpassad efter er verksamhet och behov. Våra elfordon i PRO Litium-serien är inte serietillverkade utan tillverkas i fabrik vid order vilket gör det möjligt for oss att kunna tillgodose de flesta behov av speciallösningar.

Kontakta oss gärna med era önskemål så försöker vi tillsammans ta fram ett elfordon som passar bäst för just er verksamhet.

Så nära underhållsfritt man kan komma

Med PRO Litium-serien har vi satsat fullt ut på att få fram ett så underhållsfritt elfordon som möjligt. Chassi, hytt, underrede och flak är byggda i aluminium och rostfritt stål. Fordonet är dessutom utrustat med standardiserade bilkomponenter vilket ger den mest ekonomiska och smidiga tillgången till reservdelar.

Vi har även valt att satsa på det bästa som går att erbjuda i batteriväg. Underhållsfria litiumbatterier av typen Li-ion (Litium-Järnfosfat) som är en av de mest säkra, miljövänliga och ekonomiska i ett längre perspektiv.

Rikstäckande service

Med vårt rikstäckande servicenätverk kan vi erbjuda professionell service och reparationer av eldrivna arbetsfordon över hela Sverige. Med våra ca. 120 ackrediterade tekniker runt om i landet kan vi erbjuda en inställelsetid på 24 timmar.

Vill du ha en offert eller mer information om detta fordon?

Ring oss på 08-531 846 17 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig omgående. Vi arbetar i dagsläget endast med företag, ej privatpersoner.


Skicka

Skickar...

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält.

Tack, nu är det skickat! Vi återkommer så snart vi kan.

Något gick fel. Prova igen senare.