Elfordon till Toyota Material Handling

Leverans av PRO Litium 3300 VAN till Toyota Material Handling

Vi på E-TRON AB har fått glädjen att leverera vår eldrivna modell PRO Litium 3300 VAN till Toyota Material Handling. Fordonet kommer att användas av en kund till Toyota Material Handling för post- och paketdistribution inom ett industriområde.

Toyota Material Handling är globalt erkänt för sin expertis och innovation inom produktion av materialhanteringsutrustning där företagets truckar ofta lyfts fram som ledande inom branschen.

PRO Litium 3300 VAN är ett eldrivet arbetsfordon designat för att möta behoven av smidighet, hög lastkapacitet och robust prestanda. Tack vare sin eldrift kan fordonet med fördel köras både inom- och utomhus vilket är en stor fördel i industriella miljöer.

Fordonet är utrustat med ett rymligt skåp vilket gör det väl anpassat för transport av bland annat post- och paket. PRO Litium 3300 VAN har en stark motor, underhållsfria litiumbatterier och ett kraftigt chassi tillverkat i rostfritt stål och aluminium, vilket bidrar till dess hållbarhet och långa livslängd.

Med en topphastighet på 30 km/h är PRO Litium 3300 VAN klassificerat som Motorredskap klass II, vilket innebär att det kan framföras av personer med endast AM-behörighet eller traktorkort.

Publicerades: 13 februari, 2024