Service och reparationer av elfordon hos E-TRON

E-TRON sluter serviceavtal med Stena Fastigheter

E-TRON har idag slutit avtal med fastighetsbolaget Stena Fastigheter avseende löpande service och reparationer av bolagets totala elfordonsflotta i Stockholm och Uppsala.

Stena Fastigheter har idag runt 120 fastigheter i Stockholm och Uppsala där fastighetsskötseln till stor del utförs med hjälp av eldrivna arbetsfordon.

– Vi är jätteglada att Stena Fastigheter valt oss som partner för service och reparationer av deras elfordon. Det är ett kvitto på att vårt långsiktiga arbete med hög servicegrad ihop med kvalitet och kunskap uppskattas och uppmärksammas, säger Henrik Gunnarsson som är försäljningschef på E-TRON AB.

Om E-TRON AB

E-TRON startades 1993 och är idag Sveriges ledande företag inom service och reparationer av elfordon. På senare år har företaget även försäljningsagenturer för elfordonsmärkena PRO Litium och ADDAX som marknadsförs i Sverige. E-TRON är även rikstäckande servicepartner för POSTNORDs elfordon.

Stena Fastigheter är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag med 25 000 bostäder och 3 500 lokaler i storstadsregionerna. Internationellt bedrivs verksamhet genom Stena Realty. Hållbarhetsfrågorna står högt på agendan och genom arbetssättet relationsförvaltning sker samarbeten med skolor, ideella organisationer och myndigheter för att skapa attraktiva områden där människor trivs och bor kvar länge.

För mer information:

Andreas Magnusson
Marknadschef E-TRON AB
andreas@etron.se
0707745704

Publicerades: 14 januari, 2020