PRO Litium Work Truck design 2023

Work Truck ny design 2023

Vill du ha en offert eller mer information om detta fordon?

Ring oss på 08-531 846 17 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig omgående. Vi arbetar i dagsläget endast med företag, ej privatpersoner.


Skicka

Skickar...

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält.

Tack, nu är det skickat! Vi återkommer så snart vi kan.

Något gick fel. Prova igen senare.

PRO Litium Work Truck – liten, smidig och fossilfri

PRO Litium Work Truck är ett mycket smidigt och robust eldrivet arbetsfordon utan dörrar utformat för arbeten där man ofta vill kunna ta sig in och ur fordonet smidigt och enkelt. Utvecklad i Sverige i samverkan med våra kunder och fordonstillverkare. Tack vare sin nätta bredd på endast ca. 1,2 meter tar sig Work Truck fram även på de smalaste stigar och vägar. Modellen har kort hjulbas vilket ger en förträfflig vändradie.

Work Truck är byggd från grunden för att användas som ett arbetsfordon och är anpassad för våra nordiska förhållanden med fokus på säkerhet, hållbarhet och arbetsmiljö.

Topphastigheten ligger på 30 km/h vilket gör att den får framföras med AM-behörighet eller traktorkort. Det underlättar för personal utan B-körkort eller t ex yngre sommarjobbare att få framföra fordonet.

Work Truck går även att beställa i en version med vridbart tippflak (3-vägs tipp) vilket inte bara möjliggör tippning bakåt utan även åt båda sidorna.

PRO Litium Work Truck med vridbart tippflak
PRO Litium Work Truck standardutförande

Ett arbetsfordon byggd att hålla

PRO Litium Work Truck har en stark motor, kraftigt chassi i rostfritt stål och aluminium med 10 års rostskyddsgaranti, skivbroms runt om samt litiumbatteri som standard. Fordonet är skapat med utgångspunkt för ett dagligt användande i en professionell miljö. Därför har vi inte bara lagt stor vikt på fordonets kvalitet utan framförallt på förarens arbetsmiljö där servostyrning och ställbar ratt tillhör standardutrustningen.

Fleet management och fjärravläsning

PRO Litium Work Truck är även utrustad med ett 4G-system som bland annat erbjuder möjlighet till Fleet managment och direkthjälp från tekniker genom fjärravläsning av serviceåtgärder, vilket spar både tid och kostnad för brukaren vid problem som kan avhjälpas på distans.

Utformas för att passa er verksamhet

Modellen kan levereras med batteri och elmotor helt anpassad efter er verksamhet och behov. Våra elfordon i PRO Litium-serien är inte serietillverkade utan tillverkas i fabrik vid order vilket gör det möjligt for oss att kunna tillgodose de flesta behov av speciallösningar.

PRO Litium Work Truck kan levereras med funktionsanpassade skåp, flak eller annan tillämpning. Exempel på påbyggnader:

  • Flak med/utan lövlämmar
  • Kombinerat skåp/flak
  • Hydrauliskt tippbart flak
  • Hydraulisk 3-vägstipp
  • Helskåp med valfria dörrar

Kontakta oss gärna med era önskemål så försöker vi tillsammans ta fram ett elfordon som passar bäst för just er verksamhet.

Så nära underhållsfri man kan komma

Med PRO Litium-serien har vi satsat fullt ut på att få fram ett så underhållsfritt elfordon som möjligt. Chassi, hytt, underrede och flak är byggda i rostfritt stål och aluminium. Fordonet är dessutom utrustat med standardiserade bilkomponenter vilket ger den mest ekonomiska och smidiga tillgången till reservdelar.

Vi har även valt att satsa på det bästa som går att erbjuda i batteriväg. Underhållsfria litiumbatterier av typen Li-ion (Litium-Järnfosfat) som är en av de mest säkra, miljövänliga och ekonomiska i ett längre perspektiv.

Rikstäckande service

Med vårt rikstäckande servicenätverk kan vi erbjuda professionell service och reparationer av eldrivna arbetsfordon över hela Sverige. Med våra ca. 120 ackrediterade tekniker runt om i landet kan vi erbjuda en inställelsetid på 24 timmar.

Vill du ha en offert eller mer information om detta fordon?

Ring oss på 08-531 846 17 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig omgående. Vi arbetar i dagsläget endast med företag, ej privatpersoner.


Skicka

Skickar...

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält.

Tack, nu är det skickat! Vi återkommer så snart vi kan.

Något gick fel. Prova igen senare.