Eldrivet arbetsfordon med skåp och flak

Utrustad med kombinerat skåp och flak

Vill du ha en offert eller mer information om detta fordon?

Ring oss på 08-531 846 17 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig omgående. Vi arbetar i dagsläget endast med företag, ej privatpersoner.


Skicka

Skickar...

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält.

Tack, nu är det skickat! Vi återkommer så snart vi kan.

Något gick fel. Prova igen senare.

PRO Litium Carrier XL – smidigt elfordon med plats för både verktyg och last

PRO Litium Carrier XL skåp/flak är ett efterlängtat tillskott för de företag som är i behov av ett stabilt mindre elfordon med god lastförmåga, och som tål tuffa utmaningar.

Ett smidigt arbetsfordon där den tilltänkta målgruppen är fastighets- och grönyteföretag, industrier, kyrkogårdar och kommuner.


100% tillverkad i Europa. PRO Litium är ett varumärke utvecklat i Sverige. Tillverkningen av fordonen sker i Murcia i Spanien av vår partner som har mer än 18 års erfarenhet inom tillverkning av elfordon.


Modellen har tagits fram i samarbete med våra kunder som efterfrågat ett mer stabilt och kraftfullt alternativ till de modifierade golfbilar som erbjuds på marknaden idag. Standardfärgen är vit men den går att få i valfri färg, som i denna version – grön.

Tillverkad för nordiska förhållanden

Med sitt kraftiga chassi helt byggt i aluminium/rostfritt stål och motor med högt vridmoment är Carrier XL en arbetshäst som klarar de mest tuffa utmaningar. Tillsammans med litiumbatteri av typen LiFeOP4 (litiumjärn) blir Carrier XL dessutom i stort sett helt underhållsfri.

Batteriet är utrustat med ett värmepaket för att garantera att fordonet startar utan problem även när det råder minusgrader ute. Carrier XL har utrustats med ombordladdare och Typ 2-uttag vilket innebär att den kan laddas i vanligt eluttag eller laddbox.

Modulär konstruktion och kapacitet

I denna version är Carrier XL utrustad med kombinerat skåp och flak. Det gör det möjligt att både kunna lasta på flaket och samtidigt förvara verktyg i det låsbara skåpet. Modellen går också att få i en öppen version utan dörrar för arbetsuppgifter som kräver snabbare i- och urstigning. Motor och batteristorlek anpassas efter kundens behov för att klara en hel arbetsdag utan behov av laddning.

Fordonet är utrustat med 14″ däck och skivbroms på samtliga hjul. Strålkastarna är av typen LED.

På tillbehörslistan finns bland annat utrustning som dragkrok, stereo med backkamera, alkolås, elvärme i säte, eluppvärmd fram- och bakruta m.m.

Carrier XL är registrerad som Motorredskap klass II med topphastighet 30 km/h, vilket endast kräver AM-behörighet eller traktorkort för att få framföras på allmän väg.

Fleet management och fjärravläsning

PRO Litium Carrier XL är även utrustad med ett 4G-system som bland annat erbjuder möjlighet till Fleet management och direkthjälp från tekniker genom fjärravläsning av serviceåtgärder, vilket spar både tid och kostnad vid problem som kan avhjälpas på distans.

Så nära underhållsfritt man kan komma

Med PRO Litium-serien har vi satsat fullt ut på att få fram ett så underhållsfritt elfordon som möjligt. Chassi, hytt, underrede och flak är byggda i rostfritt stål och aluminium. Fordonet är dessutom utrustat med standardiserade bilkomponenter vilket ger den mest ekonomiska och smidiga tillgången till reservdelar.

Vi har även valt att satsa på det bästa som går att erbjuda i batteriväg. Underhållsfria litiumbatterier av typen Li-ion (Litium-Järnfosfat) som är en av de mest säkra, miljövänliga och ekonomiska i ett längre perspektiv.

Rikstäckande service

Med vårt rikstäckande servicenätverk kan vi erbjuda professionell service och reparationer av eldrivna arbetsfordon över hela Sverige. Med våra ca. 120 ackrediterade tekniker runt om i landet kan vi erbjuda en inställelsetid på 24 timmar.

Vill du ha en offert eller mer information om detta fordon?

Ring oss på 08-531 846 17 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig omgående. Vi arbetar i dagsläget endast med företag, ej privatpersoner.


Skicka

Skickar...

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält.

Tack, nu är det skickat! Vi återkommer så snart vi kan.

Något gick fel. Prova igen senare.