Elektriska trädgårds och grönyteredskap från EGO

Hyr grönyteverktyg från EGO

Hyr grönyteverktyg med EasyGO – ett smart sätt att reducera era kostnader

Vi tar hand om era maskiner, så att ni kan fokusera på era huvuduppgifter. Tänk efter, hur mycket tid lägger ni på införskaffande av maskiner, maskinreparationer, stillastående personal eller att reda ut försvunna maskiner? Med EasyGO kan ni koncentrera er på er egna verksamhet.

EasyGO – ett intressant alternativ till ägande

Ni betalar inget när ni hämtar ut grönyteverktygen och behöver heller inte oroa er för några oförutsedda utgifter i framtiden. Ingen initialkostnad utan istället en låg fast månadskostnad som inkluderar allt.

Som ansvarig för era maskiner får du helt enkelt lite färre saker att tänka på. Medan ni fokuserar på planering och drift av verksamheten hjälper vi er att:

 • Minimera era risker
 • Öka er effektivitet
 • Minska era administrativa kostnader
 • Ha full kostnadskontroll

Därför ska ni teckna ett EasyGO-avtal

Framgången ligger i att använda istället för att äga. Att förutsäga sina behov eller arbetstoppar där ni snabbt behöver införskaffa personal och maskiner kan vara svårt. Med ett tecknat EasyGO-avtal kompletterar ni snabbt med de maskiner ni behöver helt utan några engångskostnader. Ni väljer hur er maskinpark skall se ut och vårt ansvar ligger i att ni ska ha fräscha och pålitliga maskiner, redo för att göra jobbet.

Efter 36 månader byter vi ut maskinen mot en ny motsvarande, uppdaterad med den senaste tekniken. Väljer ni att avsluta EasyGO-avtalet på maskinen, så är det bara att returnera maskinen och avsluta betalningen efter periodens slut.

Full transparens och kontroll över era maskiner

Ni kommer enkelt att se och hantera era avtalsmaskiner online via ert EasyGo-webkonto. Genom det tillhörande förråds- och planeringsverktyget kommer ni att ha full kontroll på vilka som är användare av olika maskiner och se vilka maskiner som finns disponibla för tillfället. Dessutom ser ni direkt åldersfördelningen, reparationshistoriken och den kommande månadsfaktura.

EasyGO webbverktyg

Reducerade kostnader

Ert budgetarbete genomförs på ett enklare och säkrare sätt. Investeringarna utesluts och ert behov avgör storleken på maskinparken. De tidigare kostnaderna för oförutsedda maskinreparationer, vilket kunde göra det problematiskt att hålla budgeten, elimineras helt. Dessa kostnader är inkluderade i månadsavgiften. Dessutom ingår stöldskydd- och verktygsmärkning.

Fördelar med EasyGO

 • Ni vet exakt vad det kostar
 • Inga service- och reparationskostnader
 • Låga månadskostnader – ger enklare budgetering
 • Minskad stilleståndstid
 • Bättre och jämnare likviditet utan investeringar
 • Tekniska utvecklingen går fort– mer ekonomiskt att hyra än att äga
 • Enkel maskinadministration online

Intresseanmälan

Vi hjälper er att hitta en lösning som passar ert företags behov och reducerar er totala kostnad. Ni fokuserar på era huvuduppgifter med vetskapen om att ha full kontroll över vad ni betalar och vad ni får, med tillgång till högpresterande maskiner.

Ta första steget och fyll i dina kontaktuppgifter nedan så tar vi tillsammans fram en bra lösning för just din verksamhet