Eldrivna arbetsfordon till Ängelholmslokaler

Leverans av 4 st PRO Litium 3800 till Ängelholmslokaler

Vi har fått glädjen att leverera fyra stycken eldrivna arbetsfordon av märket PRO Litium till Ängelholmslokaler. Fordonen används inom skötsel av fastigheterna.

Ängelholmslokaler grundades 2013 och är ett dotterbolag till Ängelholmshem med uppgift att äga, driva och förvalta lokaler för Ängelholms kommuns verksamhet.

Ängelholmslokaler följer Ängelholms kommuns miljöplan där målet är att kommunen ska vara helt fossilbränslefria i alla transporter kommunen äger eller brukar.

Lite allmän fakta om Ängelholms kommun

Ängelholms kommun är belägen i nordvästra Skåne och sträcker sig från kusten vid Skälderviken till landsbygden och skogsområdena i inlandet. Kommunen består av både tätorten Ängelholm och flera mindre orter och byar som skapar en mångfaldig och varierad miljö. Den totala folkmängden är 44 375 personer.

Ängelholms kommun är känt för sin vackra natur och närhet till havet. Med sina långa sandstränder och pittoreska kustlinje är det ett populärt resmål för bad, vattensporter och avkoppling vid havet. Här finns också vackra naturområden och reservat där besökare kan njuta av vandringar, cykelturer och utforska den rika flora och fauna som omgärdar kommunen.

Kommunen har även en rik kulturhistoria och ett antal sevärdheter som lockar besökare. Ängelholm erbjuder intressanta museer, som till exempel Flygmuseet F10 och Ängelholms Hembygdspark, där man kan lära sig om stadens historia och traditioner. Det finns också flera historiska byggnader och platser av betydelse att utforska, som det välbevarade Torekovs fiskeläge och det medeltida Kulla Gunnarstorps slott.

Publicerades: 26 juni, 2023