EGO Power+ trädgårdsmaskiner

E-TRON tecknar partneravtal med Flex Scandinavia

E-TRON har tecknat partneravtal med Flex Scandinavia avseende service- och garantireparationer för park- och trädgårdsverktygen EGO® Power+. E-TRON blir även återförsäljare av verktygen som ett led i att kunna erbjuda sina kunder 100% elektriska alternativ vad gäller både arbetsfordon och arbetsredskap.

Flex Scandinavia är exklusiv distributör i Sverige för varumärket EGO® Power+ 56V trädgårdsmaskiner. För den svenska marknaden är EGO® än så länge inte så bekant, men Internationellt ingår EGO® i en koncern som är världens största verktygstillverkare och producerar över 10 miljoner enheter varje år som säljs i 65 länder världen över.

EGO® Power+ utvecklar batteridrivna proffsmaskiner inom Park & Trädgårdsindustrin och är unika med att använda 56V litium-jon batterier som tillför mer kraft, längre driftstider och snabbare uppladdning.

– Vi är jätteglada att vi nu kunnat ingå samarbete med Flex Scandinavia om produktlinjen EGO® Power+. Både vad gäller som partner för service- och garantiärenden och försäljning av grönyteprodukterna. Flex Scandinavia är väldigt professionella att arbeta med och produkterna håller den höga kvalitetsnivå vi kräver för att passa vår verksamhet, säger Henrik Gunnarsson som är försäljningschef på E-TRON.

Flex Scandinavia AB har sedan 1940-talet varit generalagent i Sverige för tyska FLEX® som tillverkar maskiner för slipning, fräsning, kapning m.m. Företagets kundbas domineras av återförsäljare inom måleri, industri, bygg, bilrekond, park & trädgård samt uthyrningsbolag i Sverige.

– E-TRON är sedan många år en väletablerad aktör inom eldrivna arbetsfordon och grönytemaskiner och kommer med sin solida erfarenhet inom mekatronik agera en strategisk viktig samarbetspartner för att säkerställa en hög servicegrad och stor kundnytta för användaren. Vi är också övertygade om att EGO Power+ kommer att bli ett perfekt komplement i E-TRONs produktportfölj, säger Fredrik Sandberg som är VD på Flex Scandinavia AB.

För mer information:

Andreas Magnusson
Marknadschef E-TRON AB
andreas@etron.se
0707745704

Publicerades: 28 januari, 2020