Eldriven skåpbil Addax N1

Dags för en eldriven skåpbil? Alternativen finns redan.

Skåpbilar är i många branscher ett måste då de kombinerar smidig, effektiv och framförallt enkel transport med hög nivå av tillgänglighet. Trafikmässigt faller de i de flesta fall under kategorin lätt lastbil, och används i många fall som last- och transportfordon. Detta beror på att de sällan överstiger 3,5 ton, och i de flesta fall används för godsbefordran och helt enkelt faller utanför kategorierna för personbil och buss.

Även om de flesta numera säger skåpbil så har dessa fordon traditionellt sett gått under benämningen paketbil, vilket talar sitt tydliga språk om vad de en gång i tiden användes för. Men varför väljer många att använda skåpbilar?

Att ha tillgång till prisvärda och pålitliga skåpbilar är oerhört viktigt för ett stort antal företag och egenföretagare. Särskilt då de skapar rätt förutsättningar för enkla transporter, och ofta går att anpassa för att säkerställa smidigare arbete på plats. Men samtidigt som paket- och skåpbilar är väldigt efterfrågade så står de flesta branscher inför omvälvande förändringar. Det pågående skiftet mot striktare miljökrav har gjort att allt fler väljer bort bensin- och dieseldrivna skåpbilar till förmån för eldrivna skåpbilar.

Genom att välja en el-skåpbil för att endera ersätta eller komplettera befintliga fordon så tar man ett stort steg mot att både framtidssäkra verksamheten, och se till att man får ett riktigt pålitligt eldrivet fordon som gör att man undviker framtida merkostnader. Helt enkelt ett bra val såväl nu som i framtiden.

Eldriven skåpbil: Bra val både här och nu och i framtiden

För många har de nya miljökraven kommit som en överraskning. Och även om man varit noggrann med framtidsplaneringen så är det lätt att bli överrumplad över vilken drastisk omställning elfordon kan vara. Men genom att välja eldrivna skåpbilar så kan man göra det enkelt för sig. Vårt utbud av el-skåpbilar är särskilt anpassat för att utan problem kunna bli en del av samtliga verksamheter. Även de där det råder riktigt höga krav på såväl tålighet som pålitlighet.

Alla våra eldrivna skåpbilar använder sig av batterier och tekniska lösningar som gör dem helt och hållet redo för det krävande nordiska klimatet. Därför går de att använda oavsett säsong, och gör många av de traditionella bekymren kring el-skåpbilar till icke-frågor. Samtidigt som de är robusta så är de även lättmanövrerade och rymliga, vilket gör dem till ett oerhört bra val för alla verksamheter som behöver tillgång till skåpbilar.

Vid behov är det möjligt att anpassa våra eldrivna skåpbilar utifrån era särskilda behov. Så oavsett om ni sysslar med last mile-leveranser, transport eller arbete på annan plats så kan ni vara säkra på att våra el-skåpbilar är rätt val. Utöver att sträva efter att vara ett givet val på vägen mot fossilfria fordonsparker, så är vi även väldigt fokuserade på att tillhandahålla skåpbilar som helt enkelt gör vad de ska. Vi vet att våra kunder har höga förväntningar, och att förväntningarna blir ännu högre när det handlar om just elektriska skåpbilar. Men vi är övertygade om att ni kommer bli nöjda genom att välja våra el-skåpbilar. Kontakta oss för mer information eller för personlig rådgivning.

Publicerades: 16 november, 2020