Om oss på E-TRON AB - Specialister på elfordon

Arbeta på E-tron

Självgående ekonom

E-Tron AB är ett service- och försäljningsföretag inom elfordonsbranschen som utvecklas bra och växer organiskt. Företaget har 12 anställda och omsätter idag 31 miljoner. Vi känner starkt för miljön och arbetar genomgående med hållbar utveckling, och tror att eldrivna fordon är en viktig pusselbit för ett klimatsmart samhälle. 

Just nu söker vi en självständig ekonom som kan ansvara för det dagliga ekonomiarbetet, samt ta inkommande samtal. Du kommer jobba i tätt samarbete med ägare, eftermarknadschef & verkstadschef. Vi söker dig som är intresserad av att jobba i ett mindre företag och tycker det är roligt att få vara delaktig i det mesta.

Vi ser våra medarbetare som den viktigaste resursen i företaget och vår strävan är att du skall utvecklas och trivas hos oss. Vi är måna om en bra stämning på arbetsplatsen så att alla mår bra. Samtliga anställda erbjuds tjänstepension och försäkringar i Fora.

I rollen som självgående ekonom kommer du huvudsakligen att arbeta med löpande redovisning som inkluderar vår kund- och leverantörsreskontra, lagersystem och anläggningsregister. Vi ser även att du kan förbereda bokslut, hantera löner, känna dig bekväm med skatter, intrastatredovisning, mm.

Utöver ekonomi så innefattar tjänsten även att:

  • Svara i telefon, t.ex. ta emot felanmälningar från våra Storstockholms kunder och vidarebefordra till vår verkstadschef.
  • Ta emot felanmälan via mail från PostNord i hela Sverige och vidarebefordra mail till ansvarig servicepartner.
  • Samt hjälpa till med övriga allmänna sysslor då vi är ett mindre företag med stark teamkänsla.

Krav:

  • 5 års erfarenhet som ekonom med liknande arbetsuppgifter
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi – eller tillräcklig arbetslivserfarenhet för att kompensera
  • Svenska och engelska i tal & skrift – eftersom du kommer ha extern kommunikation med kunder & leverantörer, framförallt svenska aktörer, men även ibland internationella aktörer
  • Vana att arbeta i IT- system, gärna Vismas miljöer

Personliga egenskaper:

För att trivas och fungera i denna roll är du en utåtriktad och lättsam person. Du kan arbeta självständigt och utför ditt arbete på ett noggrant och korrekt sätt. Du trivs i ett mindre företag som präglas av entreprenörskap. En positiv utstrålningen är mycket viktig för att passa in i vårt team.

Egenskaper vi värderar högt är: positiv livssyn, lojalitet mot företaget och dina arbetskamrater och att du ser alla kunder som en tillgång. 

Övrigt:

Start: Omgående
Arbetstider: mån- torsdag: 7- 16 fre: 7- 15
Placering: Du arbetar på vårt kontor i Tumba
Anställningsform: Heltid tillsvidare, 6 månaders provanställning

Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan. Denna rekrytering sker i samarbete med Tillväxt Botkyrka.


Servicetekniker för eldrivna arbetsfordon

Elfordon är framtiden och vi växer för varje år. Vi söker nu ytterligare en servicetekniker som vill vara med på vår resa.

Om dig:

Vi behöver dig som tidigare arbetat som servicetekniker/fordonsmekaniker eller har ett stort intresse för teknik och fordon. Du vill utvecklas och har handlag för arbetet. Är du rätt person kommer du att få utbildning inom el-kunskap.

Varje servicetekniker har egen servicebil och en egen arbetsplats med bil-lyft även om mycket service och reparationer utförs på plats hos kund. Hos oss får du stor frihet under eget ansvar.

Du har en hög servicekänsla, är noggrann, ansvarstagande och kommunikativ. Eftersom rapportering och felsökning sker via dator krävs lite datavana. Du har giltigt B-körkort.

De personliga egenskaper vi värdesätter är en positiv livssyn, lojalitet mot arbetskamrater och företaget och att se alla kunder som en tillgång.

Om oss:

E-Tron AB startade 1993 och är ett service- och försäljningsföretag för eldrivna arbetsfordon som är i ett starkt expansivt skede. Idag består företaget av 12 anställda och omsätter ca. 31 miljoner. Vi har serviceavtal på drygt 500 fordon i Storstockholm/Mälardalen med bl.a. PostNord, bostadsföretag, industrier mm.

Vi ser våra medarbetare som den viktigaste resursen i företaget och vår strävan är att du skall utvecklas och trivas hos oss. Vi är måna om en bra stämning på arbetsplatsen så att alla mår bra.

Samtliga anställda erbjuds tjänstepension och försäkringar i Fora.

Önskemål om goda kunskaper i svenska språket, vi ser gärna att du behärskar svenska i tal och skrift.

Ansökan tas ENDAST emot via e-post: arbete@etron.se