Om oss på E-TRON AB - Specialister på elfordon

Arbeta på E-tron

Servicetekniker för eldrivna arbetsfordon

Elfordon är framtiden och vi växer för varje år. Vi söker nu ytterligare en servicetekniker som vill vara med på vår resa.

Om dig:

Vi behöver dig som tidigare arbetat som servicetekniker/fordonsmekaniker eller har ett stort intresse för teknik och fordon. Du vill utvecklas och har handlag för arbetet. Är du rätt person kommer du att få utbildning inom el-kunskap.

Varje servicetekniker har egen servicebil och en egen arbetsplats med bil-lyft även om mycket service och reparationer utförs på plats hos kund. Hos oss får du stor frihet under eget ansvar.

Du har en hög servicekänsla, är noggrann, ansvarstagande och kommunikativ. Eftersom rapportering och felsökning sker via dator krävs lite datavana. Du har giltigt B-körkort.

De personliga egenskaper vi värdesätter är en positiv livssyn, lojalitet mot arbetskamrater och företaget och att se alla kunder som en tillgång.

Om oss:

E-Tron AB startade 1993 och är ett service- och försäljningsföretag för eldrivna arbetsfordon som är i ett starkt expansivt skede. Vi har serviceavtal på drygt 500 fordon i Storstockholm/Mälardalen med bl.a. PostNord, bostadsföretag, industrier mm.

Idag består företaget av 10 personer som under 2008 flyttade till en nybyggd modern elfordonsverkstad i Tumba med mycket trivsamt läge.

Vi ser våra medarbetare som den viktigaste resursen i företaget och vår strävan är att du skall utvecklas och trivas hos oss. Vi är måna om en bra stämning på arbetsplatsen så att alla mår bra.

Samtliga anställda erbjuds tjänstepension och försäkringar i Fora.

Önskemål om goda kunskaper i svenska språket, vi ser gärna att du behärskar svenska i tal och skrift.

Ansökan tas ENDAST emot via e-post: arbete@etron.se